23. mar. 2009

Super Mario Bros


Min Venindes Papdatter er Kæmpe fan af SuperMario. så da hun havde fødselsdag blev jeg spurgt om jeg kunne lave sådan en kage, så jeg måtte lidt på nettet for at lurer lidt detaljer af om spillet. Jeg brugte 5 timer på at pynte kagen og lave figure.

Men det var arbejdet værd for både Fødselsdagsbarnet og gæster, var vildt imponeret, så nu står Super Mario til pynt på vær.

Kagen er Vaniljebund, jordbærmousse, chokoladebund, Tobleronecreme, Vaniljebund.

17. mar. 2009

Prinsessekage til Klassen



Min Venindes Datter bliver 8 år i morgen, og ønskede sig en Prinsessekage til Klassen. Og med en Stor datter selv og 3 små drenge for jeg ikke mange muligheder for at lave prinsesse kager.
Så jeg hoppede i med begge ben, og med hjælp fra min datter, lavede vi så denne kage til Lærkes klasse.
Tillykke med Fødselsdagen Lærke.

30 Års Kagen



Så kom dagen hvor jeg selv skulle over på den anden side af de 30.
Og med hjælp fra mine dejlige unger, fik jeg en Flot Fødselsdagskage,

Det er chokolade bund, Chokolademousse med Daimstykker og Kokosbund.
Smurt op med Chokolade smørcreme og overtrukket med et hjemmelavet marcipan/sugarpaste overtræk. GUF

Jeg benyttede mig af chancen for at præve nogle nye teknikker af på mine blomster, og ungerne pyntede med hjerter, blade og pakke.

14. mar. 2009

Mælkefri Opgave.


Jeg fik en bestilling på en Mælkefri kage til en 30 års Fødselsdag, Det er lidt af en udfordring, Kagen er nu nem nok, men at lave en lækker creme uden fløde, det var en svær omgang.
Det lykkede dog med hjælp fra læserne på Facebooks Kage side "Kvinde elsk din kage"

Meyer 30 år. Fik et forslag om 2 terninger som viste "Meyer" og valgte så at gennemfører den hele vejen, med både raflebæger og rafle måtte.

Kagen fik Go Ros, og det glæder jo.

11. mar. 2009

Mødregruppe gensyn


Vi skulle samles igen 1. gang siden nogle af de andre startede på job, og jeg glædede mig rigtig meget til at se de andre unger igen, da det jo efterhånden var lidt tid siden.

Og til den anledning skulle vi da ha en kage,
Jeg valgte en lækker Chokoladekage og en frisk citron fromage som fyld.
Så bestemte jeg mig for at få prøvet de nye blomster forme jeg havde lånt, jeg trykkede ud til 3 fine blomster, men det var noget skrøbeligt noget at arbejde med så det blev kun til en enkelt i sidste ende.

Desværre kom der 2 sygemeldinger så det lykkedes ikke at samle hele gruppen denne gang. men kagen smagte lækkert og vi havde en hyggelig formiddag.

6. mar. 2009

PiratKage


Min Nevø, skal holde Fødselsdag for sine klassekammerater og har ønsket sig en pirat fest. dertil hører så en piratkage, så min nyindkøbte piratskibs form blev indviet.

Kagen blev optegnet med glasur og udfyldt med en mere flydende glasur, tilsidst tegnede jeg detaljerne op igen.