28. apr. 2010

Emma´s Prinsessekage

Emma havde ønsket sig en fin kage til sin børnehave, men pga førskole besøg aflyste børnehaven, Emma skulle da ha en kage alligevel når hun nu havde ønsket sig en, så vi medbragte denne prinsesse kage til Familie fødselsdagen.


Hun blev rigtig glad for den og ville gerne gemme sin tiara, meeen, 1 time senere manglede der en bid af den i køkkenet hvor den var gemt, for hun skulle lige tjekke om det nu var rigtigt at den kunne spises, tihi. børn...

Det er chokolademousse og appelsin mousse. Vanilje og chokoladebunde.

27. apr. 2010

Bryllups kage

En fra min gamle Mødregruppe, skulle giftes lidt Tys tys, hun spurgte om jeg ville lave en kage til hende, og henviste til en anden kage jeg havde lavet hun godt kunne lide, så den skulle være i samme stil og med blomster der passede til farverne i hende bukét. Den kom til at se sådan her ud.

Rikkes Konfirmations kager

Min Veninde Janne spurgte om jeg kunne lave 2 kager til Rikkes Konfirmation, Rikke er stor Fan af twilight sagaen og har læst alle bøgerne, så den ene kage skulle have twilight tema, den anden skulle være klassisk med salmebog og blomster. Her kan i se de færdige kager.