22. mar. 2012

Chokolade Ganashe

Det fyld jeg laver allermest er Toblerone Ganashe


Tobleronen kan skiftes ud med alt mulig andet chokolade, såsom Daim, Skildpadder m.m.


½ liter piskefløde

300 g Toblerone (eller andet chokolade efter eget valg)


1) Halvdelen af fløden og alt chokoladen varmes op i en gryde indtil chokoladen er smeltet. Det må enelig ikke koge.

Inden cremen sættes på køl, skal der husholdningsfilm henover og det er vigtigt at filmen kommer helt ned og ligger så at den rør cremen. Ellers dannes der kondens og hvis disse dråber kommer de ned i blandingen kan den ikke piskes stiv.


2) Når chokoladecremen er HELT kølet af, (helst min. 5 timer, gerne natten over) Piskes den så stiv som muligt. PAS PÅ ikke at piske for længe, så bliver cremen grynet

Den resterende fløde piskes stift og chokoladecremen vendes forsigtigt i den stiftpiskede fløde.



Denne portion passer til en kage på ca 25 cm. med 2 lag fyld.

Chokolade Ganashe kan osse med fordel sprøjtes ud på toppen af muffins med en sprøjtepose og stjernetyl.
God Fornøjelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar