22. mar. 2012

Hindbær Mousse

Hindbærmousse er en perfekt match med Toblerone Ganashe. Den er lidt syrlig, og det giver en god modsætning til den søde Toblerone.


½ liter piskefløde

300 g hindbær (gerne frost) Kan osse udskiftes med Jordbær.

50 g Flormelis

2 blade husblas





1) Hindbær og flormelis gives et lille opkog så evt. bakterier forsvinder. Herefter kan de evt moses hvis man ønsker en ensartet mousse.

2) Husblas lægges i blød i koldt vand. Når de er bløde tages de op (lad det vand der hænger ved blive på) og smelt dem over vandbad.


3) Den smeltede husblas blandes i de varme hindbær og massen sættes på køl til det er gennemkoldt.


4) Når hindbærmassen er fuldstændig afkølet piskes fløden stiv og hindbærmassen vendes forsigtigt deri.
man kan med fordel tilsætte lidt vaniljesukker til Fløden mens den piskes.

Portionen passer til en kage på 25 cm. med 2 lag fyld, osse denne creme kan med fordel bruges oven på muffins.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar